Πολιτική Απορρήτου zevioo

Το zevioo είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Zampple Hellas Α.Ε., εταιρία που είναι υπό συγχώνευση με την εταιρεία Braincandy A.E., εφεξής η Braincandy, σε ιστοσελίδες και καταστήματα, προκειμένου να συλλέγουν αξιολογήσεις καταναλωτών και να τους προσφέρουν καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία zevioo συμφωνείτε με όλους τους παρακάτω όρους.

Με μια ματιά

Η προστασία της ιδιωτικότητας και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για κάθε υπηρεσία της Braincandy. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του κοινοτικού δικαίου (GDPR). Στο κείμενο που ακολουθεί αναφέρουμε με απλά λόγια τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και πώς τα χρησιμοποιούμε.

Η υπηρεσία zevioo συνδέεται με ιστοσελίδες και καταστήματα προκειμένου να δίνει τη δυνατότητα σε καταναλωτές να αξιολογούν την εμπειρία τους, καθώς και κάποιο από τα προϊόντα που αγοράζουν κάθε φορά. Τα προσωπικα δεδομένα που συλλέγουμε είναι μόνο τα απολύτως απαραίτητα, προκειμένου να μπορούμε να επαληθεύσουμε το προφίλ σας, να επιβεβαιώσουμε την αγορά και να επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον αυτό χρειαστεί.

Οι αξιολογήσεις σας δημοσιεύονται αυτόματα μαζί με το ψευδώνυμο που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο ψευδώνυμο, τότε θα εμφανίσουμε το μικρό σας όνομα μαζί με το αρχικό του επιθέτου σας.

Οι αξιολογήσεις που αφορούν στην εμπειρία σας εντάσσονται στο πλαίσιο των όρων χρήσης του εκάστοτε καταστήματος, τους οποίους αποδέχεστε προκειμένου να ολοκληρώσετε μια αγορά. Όσον αφορά όμως στις αξιολογήσεις για τα προϊόντα, χρειαζόμαστε ξεχωριστή συναίνεση από εσάς. Προς διευκόλυνσή σας, με το παρόν συμφωνείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για αξιολόγηση προϊόντων από όλα τα συνεργαζόμενα με την υπηρεσία zevioo καταστήματα για δύο (2) χρόνια. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις αξιολογήσεων από εμάς, επικοινωνώντας στο contact@zevioo.com ή ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε σε κάθε επικοινωνία μας.

Βασικές αρχές της υπηρεσίας zevioo

icon

Σεβασμός στην ιδιωτικότητα

Η υπηρεσία του zevioo δημιουργήθηκε προκειμένου να βελτιώσει την αγοραστική σας εμπειρία με τη μικρότερη δυνατή παρέμβαση στην ιδιωτικότητά σας. Τα ερωτηματολόγια του zevioo είναι πολύ μικρά και η συχνότητα τους τόσο περιορισμένη ώστε να μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τη γνώμη σας χωρίς να νιώσετε ενόχληση. Αν παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο δεν σας ενδιαφέρει, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από τις λίστες μας, επικοινωνώντας μαζί μας στο contact@zevioo.com ή ακολουθώντας τις οδηγίες απεγγραφής που υπάρχουν σε κάθε επικοινωνία μας. Αν παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο δεν σας ενδιαφέρει, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από τη λίστα αποστολής αξιολογήσεων μέσα από το email ή πατώντας εδώ.

icon

Εξατομικευμένη επικοινωνία

Σκοπός του zevioo είναι να κατανοήσει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας ώστε να βοηθήσει τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να σας προσφέρουν υπηρεσίες στα μέτρα σας. Αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης καθώς και μια ομάδα ειδικών επεξεργάζονται καθημερινά αμέτρητα στοιχεία προκειμένου να ανακαλύψουν και να σας προτείνουν προϊόντα που σας ταιριάζουν απόλυτα. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την υπηρεσία κάνοντας αξιολογήσεις, τόσο καλύτερες προτάσεις θα λαμβάνετε.

icon

Διαφάνεια και αυθεντικότητα

Μπορείτε να είστε σίγουροι οτι οι αξιολογήσεις που διαβάζετε είναι αυθεντικές. Το zevioo δίνει το δικαίωμα στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να κάνουν αναφορά αξιολογήσεων οι οποίες περιέχουν ακατάλληλο ή άσχετο περιεχόμενο προκειμένου να διαφυλάξει την ποιότητα της υπηρεσίας. Παρ’ όλα αυτά, κάνεις πέρα από την Braincandy δεν έχει δικαίωμα να διαγράψει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε αξιολόγηση. Επιπλέον, η Braincandy είναι εταιρικό μέλος της ESOMAR από το 2015 και συνεπώς σέβεται απόλυτα και ακολουθεί τον αντίστοιχο Κώδικα Δεοντολογίας.

icon

Ασφάλεια των δεδομένων

Η υπηρεσία του zevioo χρησιμοποιεί εξελιγμένες τεχνολογίες (SSL) και διαδικασίες, προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των πληροφοριών σας και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα, σε ασφαλείς διακομιστές (servers) εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ πρόσβαση σε αυτά έχει μόνο πολύ εξειδικευμένο προσωπικό.

Λεπτομέριες πολιτικής και δικαιώματα

Προκειμένου να βοηθήσουμε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να σας προσφέρουν καλύτερη εμπειρία και να διευκολύνουμε τις αγορές σας με προτάσεις προϊόντων που σας ταιριάζουν, επεξεργαζόμαστε κάποια προσωπικά στοιχεία μετά τη ρητή συγκατάθεσή σας και αφού προηγουμένως λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας.

1. Στοιχεία που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

Λειτουργούμε ως πάροχος υπηρεσίας προς τους διαχειριστές ιστοσελίδων ή καταστημάτων, προκειμένου να τους βοηθήσουμε να συλλέξουν αξιολογήσεις και να βελτιώσουν την εμπειρία που σας προσφέρουν. Τα στοιχεία που συλλέγουμε απευθείας από τους συνεργάτες μας για εσας, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, το email σας, τον ταχ. κώδικα της περιοχής σας, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες της παραγγελίας σας, υπόκεινται κάθε φορά στην πολιτική απορρήτου του εκάστοτε πελάτη. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές απορρήτου που ακολουθούν οι συνεργάτες μας, ακόμα κι αν υπάρχει σύνδεσή τους με την υπηρεσία μας.

Πέρα από τα παραπάνω στοιχεία, μέσω της υπηρεσίας zevioo συλλέγουμε την άποψή σας για κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει σχόλια ή φωτογραφίες.

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε αξιολόγηση ως επισκέπτης σε ιστοσελίδα κάποιας από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (μέσω του review widget), είναι απαραίτητο να μας δηλώσετε κάποια ελάχιστα προσωπικά σας στοιχεία προκειμένου να επαληθεύσουμε το προφίλ σας και να επιβεβαιώσουμε την αγορά του προϊόντος που αξιολογείτε, από οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα με την υπηρεσία μας.

Δεν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα ατόμων κάτω των 16 χρόνων, οπότε εάν είστε κάτω από 16 παρακαλούμε πολύ να μας το δηλώσετε ώστε να διαγράψουμε αμέσως τα προσωπικά σας δεδομένα.

2. Σκοπός επεξεργασίας και χρήση των στοιχείων

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τις προτιμήσεις σας προκειμένου να βοηθήσουμε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να σας προσφέρουν καλύτερη αγοραστική εμπειρία προβάλοντας προϊοντικές αξιολογήσεις, βελτιωμένα προϊόντα, καθώς και εξατομικευμένες επικοινωνίες, τηρώντας τον Κώδικα Δεοντολογίας της ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research - Ευρωπαϊκή Εταιρεία για την Έρευνα της Κοινής Γνώμης και Έρευνας Αγοράς).

Ανάλογα με το περιεχόμενο των αξιολογήσεών σας, ενδέχεται, εμείς, τα συνεργαζόμενα καταστήματα ή ακόμα και οι εταιρίες που παράγουν το προϊόν που αξιολογήσατε, να επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας, για να επιβεβαιώσουν την ορθότητά της ή για να ζητήσουν επιπλέον διευκρινήσεις. Η επικοινωνία αυτή θα γίνεται μέσω της υπηρεσίας zevioo χωρίς να παραχωρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα.

Έπειτα από κάθε σας αξιολόγηση, αναλύουμε τις προτιμήσεις σας και τις συγκρίνουμε με αυτές των υπολοίπων αγοραστών προκειμένου να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες προτάσεις προϊόντων για εσάς, τις οποίες σας παρουσιάζουμε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησής σας, στην ιστοσελίδα ολοκλήρωσης ή μέσω email.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απεγγραφείτε από τις λίστες μας, επικοινωνώντας μαζί μας στο contact@zevioo.com ή ακολουθώντας τις οδηγίες απεγγραφής που υπάρχουν σε κάθε επικοινωνία μας.

Δεν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιονδήποτε λόγο πέραν των αξιολογήσεων, εκτός εάν δηλώσετε ότι το επιθυμείτε. Τα δεδομένα που συλλέγουμε, αφού επεξεργασθούν και αφαιρεθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι προσδιοριστικά της ταυτότητάς σας, δύνανται να εμφανισθούν σε ιστότοπους και εφαρμογές που ανήκουν ή συνεργάζονται με την υπηρεσία zevioo.

Δεσμευόμαστε ότι δεν θα διαθέσουμε προς πώληση, ή άλλως διαβιβάσουμε, ή δημοσιοποιήσουμε προσωπικά σας στοιχεία, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, η οποία πάντως θα υπάρχει δυνατότητα να δίνεται, αφού πρώτα υπάρξει ενημέρωσή σας.

3. Διατήρηση των στοιχείων

Τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν μέσω της υπηρεσίας zevioo, θα αποθηκευτούν για δύο (2) έτη, ώστε να τύχουν επεξεργασίας. Στη συνέχεια, εφόσον δεν έχετε ανανεώσει τη συναίνεσή σας, θα αφαιρεθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι προσδιοριστικά της ταυτότητάς σας, ώστε να παραμείνουν διαθέσιμες πληροφορίες για στατιστική ανάλυση χωρίς να υπάρχει σύνδεση με εσάς. Για να τα διατηρήσετε διαθέσιμα, προκειμένου να λαμβάνετε εξατομικευμένες zevioo υπηρεσίες θα πρέπει σε αυτό το διάστημα να ανανεώσετε τη συναίνεσή σας πραγματοποιώντας εκ νέου αγορά από κάποια συνεργαζόμενη επιχείρηση.

4. Δικαιώματα

Έχετε δικαίωμα να προβάλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, ενώ έχετε επίσης δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, έχετε δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που σας αφορά, καθώς επίσης και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία και καταγγελίας σε εποπτική αρχή. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη φορητότητα ή την οριστική διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας µπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@zevioo.com ή να απευθυνθείτε στoν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων.

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων του zampple είναι ο εξειδικευμένος σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων Δικηγόρος Αθηνών Δρόσος Γρηγόριος, drososlaw@gmail.com.

5. Πνευματική ιδιοκτησία

Όλα τα στοιχεία της υπηρεσίας του zevioo συµπεριλαµβανοµένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά κειµένων, διατυπώσεων και έγγραφου υλικού, των κριτικών και των οποιασδήποτε µορφής γραπτών κειμένων των επισκεπτών ή πελατών των συνεργαζόμενων καταστημάτων, αποτελεί αντικείµενο πνευµατικής ή βιοµηχανικής ιδιοκτησίας που ανήκει στην Braincandy ή τρίτους, στους οποίους έχει παραχωρήσει το δικαίωµα χρήσης ή εκµετάλλευσης.

Με τη χρήση της υπηρεσίας, παραχωρείτε στην Braincandy την αποκλειστική χρήση και εκµετάλλευση των αξιολογήσεών σας, καθώς και κάθε άλλου στοιχείου οιασδήποτε µορφής που εµπεριέχεται σε αυτές. Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδηµοσίευση, αποθήκευση, πώληση, µετάδοση, διανοµή, αποστολή, έκδοση, εκτέλεση, µεταφόρτωση («download»), µετάφραση και τροποποίηση µε οποιονδήποτε τρόπο, εν όλω ή κατά ένα τµήµα, καθώς και κάθε εν γένει προσβολή των δικαιωµάτων βιοµηχανικής και πνευµατικής ιδιοκτησίας της Braincandy, χωρίς την ρητή προηγούµενη συναίνεσή του

6. Συγκατάθεση

Με το παρόν δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών σας δεδομένων καθώς και την επιθυμία σας να λαμβάνετε email για να αξιολογείτε προϊόντα που αγοράζετε, καθώς και εξατομικευμένες επικοινωνίες που προκείπτουν από αυτές, από όλα τις συνεργαζόμενα με την υπηρεσία zevioo επιχειρήσεις για δύο (2) έτη, ενώ μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να την τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή.

Κατά καιρούς θα αναθεωρούμε την Πολιτική αυτή, αλλά η πιο πρόσφατη έκδοσή της θα είναι πάντα διαθέσιμή στο https://zevioo.com/terms.aspx. Αν κρίνουμε ότι μια αναθεώρηση είναι σημαντική, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω e-mail. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας αποδέχεστε την Πολιτική αυτή και δεσμεύεστε από τους όρους της.